Bij ons werken

De RJV zoekt regelmatig nieuwe medewerkers in verschillende domeinen (administratie, dossierbeheer, boekhouding, IT, enz.) Door bij ons te werken zal je de gelegenheid krijgen om in een moderne omgeving te werken die ten dienste van de klant staat.

Aanbiedingen

Waarom bij de RJV komen werken?

Als werkgever streeft de RJV een personeelsbeleid na dat gebaseerd is op zijn drie basiswaarden: respect, betrouwbaarheid en durf.

Werken bij de RJV betekent:

  • Deel komen uitmaken van een dynamische structuur en een organisatie met menselijke omvang (meer dan 200 medewerkers);
  • Werken in een modern en aangenaam gebouw in hartje Brussel (6 min. te voet van het Centraal Station of de Metro De Brouckère);
  • Werken met de laatste spitstechnologieën en moderne werkmethodes (videoconferentie, Skype for business, ...);
  • Een gevarieerde job hebben en de mogelijkheid hebben om deel te nemen aan toekomstige projecten voor onze burgers;
  • De mogelijkheid hebben om zich te ontwikkelen dankzij de verschillende opleidingen die voorgesteld worden;
  • Werken in een flexibele omgeving (variabel uurrooster en tot 3 dagen telewerk);
  • ….

 
Het welzijn van onze medewerkers op het werk is ook een bekommernis voor onze instelling. Zo kunnen ze genieten van verschillende voordelen van de sociale dienst en de vereniging van het personeel (hospitalisatieverzekering, sportdag, teambuilding, ...).
 

Bij de RJV komen werken, betekent komen werken in een instelling die zich bewust is van de toekomstige uitdagingen voor ons milieu en die alles in het werk stelt om haar energieverbruik te doen dalen in het kader van de duurzame ontwikkeling.

Image illustration ONVA
Image illustration ONVA
Image illustration ONVA
Image illustration ONVA
Bâtiment ONVA

"Ik ben leergierig en hou van afwisseling. Daarom ben ik zeer tevreden over de diversiteit in mijn taken, de groeimogelijkheden in de RJV en de talrijke opleidingen die me aangeboden worden."

Nele
Dossierbeheerder

Image bâtiment ONVA

"Werken voor de RJV betekent bijdragen tot het dagelijkse leven van een kleine structuur in constante evolutie waar het evenwicht tussen het privéleven/professionele leven bevorderd wordt."

Isabelle
Diensthoofd

"Werken voor de RJV betekent werken voor een onderneming van menselijke omvang die een stimulerend werkkader voorstelt."

Fabienne
Coördinatrice van de inspectiedienst

Image bâtiment ONVA

"Netwerkadministrator bij de RJV zijn, dat betekent een beroep uitoefenen dat me passioneert met spitstechnologieën en waarbij ik tevreden ben dat ik ten dienste kan staan van de collega's en klanten"

Eduardo
Netwerkadministrator IT

Image bâtiment ONVA