Coronavirus COVID-19: De RJV en de vakantiefondsen blijven de betaling van de vakantiegelden 2020 aan 1.700.000 arbeiders en niet-zelfstandige kunstenaars verzekeren

Coronavirus: De RJV en de vakantiefondsen blijven de betaling van de vakantiegelden 2020 verzekeren

Gewaarborgde dienstverlening

ContactAlle medewerkers van de RJV en de vakantiefondsen blijven hun werk verder verzekeren om ervoor te zorgen dat 1.700.000 arbeiders en kunstenaars hun vakantiegeld 2020 kunnen ontvangen. Het vakantiegeld zal, zoals gewoonlijk, betaald worden tussen 2 mei en 30 juni.

Hoewel de informatieloketten en de zitdagen tijdelijk opgeschort zijn door een maatregel van de volksgezondheid, blijven de diensten bereikbaar via de website van de RJV (www.rjv.fgov.be), per e-mail of per telefoon. De verzending via brief is nog mogelijk maar we vragen aan onze klanten om voorrang te geven aan de andere communicatiekanalen.

We raden onze klanten aan om de toepassing 'Mijn vakantierekening' (www.mijnvakantierekening.be) te raadplegen. Ze kunnen er alle informatie over hun jaarlijkse vakantie raadplegen:

  • het bedrag van hun vakantiegeld;
  • de datum en het rekeningnummer waarop het zal gestort worden (en indien nodig, dit    rekeningnummer wijzigen)
  • het aantal dagen waarop ze recht hebben
  • enz.

 

Advies aan onze klanten: Vergeet niet uw rekeningnummer mee te delen/te controleren

Om het vakantiegeld op tijd te kunnen storten moeten de arbeiders en niet-zelfstandige kunstenaars hun rekeningnummer meedelen. Ze kunnen:

  • bij voorkeur: naar www.mijnvakantierekening.be gaan om hun persoonlijke gegevens in te voeren of te controleren (validering van het rekeningnummer: onmiddellijk)
  • of het onlineformulier invullen op www.rjv.fgov.be > Mijn rekeningnummer meedelen (valideringstermijn van het rekeningnummer door de bank is langer: 3 tot 4 weken).
     

Indien u geen toegang tot het internet heeft, kan u naar het contactcenter (02/627 97 60) bellen of in laatste instantie uw informatie per brief opsturen.